Cursus Tekenen & schilderen

In de cursus ben je vrij in materiaal- en onderwerpkeuze.(Zo is er acryl, aquarel, pen, potlood, krijt, inkt, ecoline, collagemiddelen,...) Ter ondersteuning van je beeldende ontwikkeling kun je kortdurende, gerichte tekenoefeningen krijgen. Je eigen stijl ontdekken, materialen leren kennen en met plezier tekenen/schilderen, staat centraal in deze cursus. Delen uit de kunstgeschiedenis komen eveneens aan de orde. Alles in aanwezig en de cursus is geschikt voor starters en gevorderen.

Donderdagmiddag van 13.30-16.00 uur vindt de cursus tekenen & schilderen plaats. Je betaalt voor 8 lessen die je allemaal kan afnemen. De kosten €157,- zijn inclusief materiaal, koffie/thee en btw en instromen kan gedurende het hele jaar. 

Cursus Beeldhouwen in zachte steen

In deze cursus bewerk je een natuurlijke steen, bv speksteen. Een steen bewerken is een bijzondere ervaring en de steen een bepaalde vorm geven is een wonderlijk proces. Je krijgt persoonlijke begeleiding die jou helpt in dit proces en ook jouw 3D-beeldtaal te ontwikkelen. Het leuke van deze stenen is, is dat het iedereen lukt er een beeldje van te maken, dus geschikt voor starters en gevorderen.

Maandagmiddag  van 13.30-1600 uur en maandagavond van 19.30-22.00 uur zijn de beeldhouwcursussen. Je betaalt voor 8 lessen die je allemaal kan afnemen. de kosten € 166 zijn inclusief materiaal, koffie/thee en btw. Alles is aanwezig, ook een aantal stenen. Instromen kan het hele jaar door.

Onderwijs workshops

Voor het onderwijs verzorg ik speciale beeldende workshops. Vrij in denken en handelen, fantasie, zelfvertrouwen, positiviteit, individualiteit, samenwerking, out of the box en talentontwikkeling zijn kernwoorden van de workshops. De inhoud van de workshops maak ik op maat, dwz inhoud en expertise pas ik aan op de vraag en de doelgroep. 2D, 3D en nieuwe media behoren allemaal tot de inhoudelijke mogelijkheden voor  po, vo, so en mbo. Ik beschik over een eerstegraadsbevoegdheid en veel werkervaring. Informatie opvragen is mogelijk.