Uitje

Elke groep is welkom voor een "uitje". Een uitje om iets te leren, te verbeteren, je te laten verrassen, te laten groeien, op te lossen en plezier te hebben. Uiteraard ook om met een leuk product naar huis te gaan! De tijdsduur is minimaal 2,5 uur. Kosten gaan per groep (vanaf € 250,-) of per individu (vanaf € 29,95) . Een hapje en een drankje horen er natuurlijk bij, daar kan ook voor gezorgd worden. Kortom: zonder zorgen een bijzonder uitje. Contact: elineachterhuis@outlook.com

'Uitjes' zijn voor groepen (bedrijven of teams, vrienden, families). De activiteit is een beeldende workshop (die gekoppeld kan worden aan een rondleiding in een museum (Fundatie of stedelijk Zwolle). Bv:

'Iets om in te lijsten'. Iedereen maakt een kleurrijk, sfeervol schilderij op papier. Hoe? Dat wordt duidelijk gemaakt adhv voorbeelden uit de kunstgeschiedenis en technieken. Succes verzekerd.

'Schilderen a la Picasso of Van Gogh', Je schildert een eigen kunstwerk 'in de geest van'. Uiteraard wordt je goed begeleid en uitgedaagd.

'Animatiefilmpje maken'. In duo's leer je met digitale middelen een (humoristisch) teken- of 3D filmpje te maken. Leer de techniek en ga ook thuis aan de gang.

'Spekstenen beeldje maken'. Met steen werken is al bijzonder en 3D werken helemaal. Geschikt voor iedereen. Voor veel mensen een uitdaging maar goed te doen.

'Van Kunstbeschouwen tot een Gesprek', is een kijk en zie, denk en associeer, benoem en luister-workshop met een uitdagende tekenopdracht als creatief onderdeel. Deze workshop kan ook plaats vinden in een beeldentuin, een museum of met digitale middelen.