Dag-cursus Tekenen & schilderen

Dag-cursussen op aanmelding.

Per dag (10.00-1600 uur) kan je deelnemen. Je werkt adhv een thema/opdracht of je werkt aan een eigen idee. Bij de eerste krijg je gerichte, ondersteunende en ontwikkelingsgerichte begeleiding. Bij die laatste ben je ook vrij in materiaal- en onderwerpkeuze. (Zo is er acryl, aquarel, pen, potlood, krijt, inkt, ecoline, collage- middelen, etc).

De kosten zijn € 70,- en je betaald per keer. Aanmelden: elineachterhuis@outlook.com

Dag-cursus Beeldhouwen in zachte steen

Dag-cursussen op aanmelding.

Per dag (10.00-1600 uur) kan je deelnemen. Op een cursusdag bewerk je een natuurlijke steen, bv speksteen. Een steen bewerken is een bijzondere ervaring en de steen een bepaalde vorm geven is een wonderlijk proces. Je krijgt persoonlijke begeleiding die jou helpt in dit proces en ook jouw 3D-beeldtaal te ontwikkelen. Het leuke van deze stenen is, is dat het iedereen lukt er een beeldje van te maken, dus geschikt voor starters en gevorderen.

De kosten zijn € 80,- en je betaald per keer. Aanmelden: elineachterhuis@outlook.com

Onderwijs workshops

Voor het onderwijs verzorg ik speciale beeldende workshops.

Vrij in denken en handelen, fantasie, zelfvertrouwen, positiviteit, individualiteit, samenwerking, out of the box en talentontwikkeling zijn kernwoorden van de workshops. De inhoud van de workshops maak ik op maat, dwz inhoud en expertise pas ik aan op de vraag en de doelgroep. 2D, 3D en nieuwe media behoren allemaal tot de inhoudelijke mogelijkheden voor po, vo, so en mbo. Ik beschik over een eerstegraadsbevoegdheid en veel werkervaring. Informatie opvragen is mogelijk via:

Aanvragen: elineachterhuis@outlook.com